17 d’agost 2008

...from Iceland...

Hæ des d'Islàndia!!!

Onzè dia a Islàndia. Escrivim aquest post des del centre d'informació de Skaftafell. L'estada per terres islandeses està arribant a la seva fi. Dijous vinent agafem el ferry que ens durà al port de Hanstholm, a Dinamarca.

Com deiem, onze dies. Onze dies que semblen molts més. El primer dia a l'illa és un record llunyà en el temps: posem les quatre rodes a l'illa i comencem l'aventura. Veiem aigua que s'escola pendent avall per tot arreu. Aquesta ha estat una constant en tot el viatge, la vatna, és a dir, l'aigua. Vatna al mar, vatna als rius, vatna als llacs, vatna dins els cràters, vatna estavellant-se en mil cascades que són esquerdes visibles en el verd del paisatge.
Verd, però no l'únic color de les terres islandeses. Grocs, taronges, blaus, vermells, violetes, blancs, ocres i molts més, com en el paisatge de Landmannalaugar. Una meravella pels sentits.

Hem estat testimonis de paratges inusuals: deserts, camps de lava fumejant, glaceres mil·lenàries, volcans adormits que poden despertar en pocs segons...

Són onze dies que ens han marcat. En queden quatre més que ens marcaran.

Ara, aquí a Skaftafell només un dubte ens ronda pel cap: tornarem a gaudir d'un altre bany calent abans d'abandonar l'illa? Esperem que sí!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada